2651064168 6973631723 Αγαμέμνονα 55, Ιωάννινα ipaliagkas@gmail.com

 

Ιωάννης Δ. Παλιάγκας
Αργυρά Εκκλησιαστικά Είδη Ιωάννινα


 

Δοξάζοντας τον Θεό ευχαριστούμε τους σεβαστούς πατέρες, τα εκκλησιαστικά συμβούλια και τους αξιότιμους πελάτες μας, για την συνεργασία τους όλα τα  χρόνια λειτουργίας της έκθεσής μας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώνουμε και μέσω της ηλεκτρονικής μας σελίδας για το σύνολο των προϊόντων με τα οποία δύνανται να εξοπλιστούν και να διακοσμηθούν οι Ορθόδοξοι Ιεροί Ναοί.

Η επιχείρηση του Ιωάννη Δ. Παλιάγκα που εδρεύει στα Ιωάννινα , ειδικεύεται στο εμπόριο και στην κατασκευή εκκλησιαστικών ειδών. 

Η πώληση, λιανική και χονδρική, καλύπτει άμεσα ανάγκες εξοπλισμού εκκλησιών, μοναστηριών αλλά και αντιστοίχων καταστημάτων του εσωτερικού και του εξωτερικού, εφόσον η επιχείρηση διαθέτει σύγχρονες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις.

Τα προϊόντα είναι πάντα αυστηρά βασισμένα στη Ορθόδοξη Βυζαντινή και Ρωσική τεχνοτροπία.

Η ανοδική πορεία της επιχείρησης οφείλεται κατά κύριο λόγο στο σεβασμό προς τους πελάτες της, στον προσωπικό ζήλο του διευθύνοντα για συνεχή κατάρτιση και τεχνογνωσία, όσο και στην προσαρμογή της επιχείρησης στις απαιτήσεις και στις εξελίξεις της παγκόσμιας αγοράς.

Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα κατασκευασμένα σύμφωνα με τους κανόνες της εκκλησιαστικής παράδοσης και τις απαιτήσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, πάντα με βάση την τεχνοτροπία και τις βασικές αρχές της βυζαντινής και της ρωσικής τέχνης. Η χρησιμοποίηση των καλύτερων πρώτων υλών, εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και την κάλυψη κάθε απαίτησης όλων των ενδιαφερομένων δια τον εξοπλισμό και την διακόσμηση των Ορθόδοξων Ιερών Ναών.

Η συνεχής ανανέωση όλων των εκκλησιαστικών σκευών, των επίπλων και των λοιπών αντικειμένων είναι συνδεδεμένη πάντα με τις δικές σας απαιτήσεις και υποδείξεις.

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε δια κάθε ανάγκη και απαίτησή σας δια τον ευπρεπισμό και την καλύτερη λειτουργικότητα κάθε Ιερού Ναού.